top of page

Ontwerpen

Woning.png

Schetsontwerp

Het schetsontwerp of structuurontwerp is de eerste "echte" ontwerpfase in het bouwtraject. In het schetsontwerp worden verschillende schetsen gemaakt om de wensen van de opdrachtgever visueel te maken en de mogelijkheden en onmogelijkheden van het bouwproject te verkennen.

3D-03 (1).PNG

Voorontwerp

Een voorontwerp of voorlopig ontwerp is een set van tekeningen en afbeeldingen, waarbij het programma van eisen volledig is geïntegreed. In deze fase wordt er ook vaak gekozen voor renders en een "walk through"

Definitief%2520ontwerp_edited_edited.jpg

Definitief ontwerp

Het definitief ontwerp zijn de tekeningen en documenten die nodig zijn om vergunning aan te vragen bij de gemeente. Dit zijn onder andere de plattegronden, doorsnedes, details, constructieve berekeningen, bouwbesluit toetsing, bouwfysische berekeningen, BENG berekening.

Inzicht in ontwerp

We werken alles uit in 3D en kunnen dit online met u en/of met de aannemer delen. Zo heeft u altijd de laatste stand van het model en de tekeningen bij de hand.

Werkvoorbereiding

Wanneer de aannemer het werk heeft aangenomen, kan de werkvoorbereiding starten. Niet alle aannemers beschikken over een tekenafdeling. Ook hier bieden we een oplossing. We kunnen het 3D ontwerp verder gaan detaileren en daar uitvoeringstekeningen uit genereren. We gaan zelf zo ver, dat er ook nagedacht kan worden over prefabriceren. Hierbij kunnen we dan ook de productietekeningen verzorgen.

Werkvoorbereiding.png

Drone opnames

Als bouwbedrijf of particulier is het altijd leuk om mooie beelden te maken van een bouwproject. Begin 2021 zijn er Europese regels ingevoerd voor het vliegen met een Drone. Wij vliegen met onze drone in de open categorie, waarvoor we de nodige papieren en certificaten hebben. Mocht u geïnterseerd zijn, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij staan u graag te wordt en kunnen een passende offerte maken.

bottom of page